Vízszerelő is tudott a szigeteléssel egy időben dolgozni

Nem is értem, hogy ez miért zárta volna ki egymást. Amíg a kinti szigetelés készült a házon, tulajdonképpen bármi is lehetett volna benn. Festhettünk volna, vagy főzhettünk volna, vagy bármi, de mi helyette ekkorra időzítettük a vízszerelő érkezését, aki helyre tette nekünk az új fürdőszobánkat. Közben a szigetelés is szépen készült és a nap végére mindkettő előtt úgy álltunk, hogy milyen szuper, hogy így el is készülhettek ezek a dolgok. Hála a vízszerelőnek és a szigetelést végző kollégáknak.

A vízszerelő segítségét a vizgazfutesszerelo24.hu oldalon találtuk és onnan vettük igénybe. Felhívtuk a számot és próbáltunk jó előre időpontot egyeztetni, hogy tutira kényelmes legyen mindenkinek. Szerencsére kellően előre tudtunk gondolkodni.

A honlapon az van, hogy sos kiszállást vállalnak és a hét minden napján lehet őket keresni vészhelyzet esetén, tehát csőtöréskor, vagy dugulás-elhárítás esetében, de az is ott van, hogy előre egyeztetett munkákat is vállalnak, úgyhogy mi előre egyeztettük ezt az időpontot és munkát. Egy barátunk ajánlotta ezt a céget és mi szívesen választottunk olyan vállalkozást, akit már ismerős ajánl és nem csak mi találunk rá a neten.

A vízszerelő időben érkezett és mindent hozott magával, ami csak kellhetett ehhez a munkához. Az egész fürdőszobát a helyére kellett rakni, tehát csapot rakott fel, beszerelte a zuhanykabint és még a wc-t is ő kötötte be. Ezek mind olyan dolgok, amik nagyon sokáig tartanak egy olyan embernek, aki nem ért hozzá, csak próbálkozik. Egy szakképzett vízszerelő viszont meglepő gyorsasággal tudja a helyükre tenni a dolgokat, ismeri a gyártók különböző fogásait és heppjeit, tehát tudja, hogy hogy nem fog elpattanni a biztonsági üveg, mikor rakja össze a zuhanykabint. Ez persze csak egy példa a sok közül…

Szóval úgy éreztük, hogy nagyon jól jártunk azzal, hogy ezt az embert kerestük meg a felmerülő munkálatokkal, mert mi valószínűleg nem tudtuk volna ennyire hatékonyan ellátni ezeket a feladatokat, így viszont minden biztosan és a garantáltan a helyére került, és jól lett bekötve, rögzítve. Mindezek mellé pedig nem fizettünk többet pusztán azért, mert hogy SOS is kihívhattuk volna a szerelőt, épp ellenkezőleg, nagyon korrekt árat fizettünk az elvégzett munka fényében – ami bizony sok volt. Ha újra lesz ilyen segítségre szükségünk, biztos, hogy akkor is ettől a cégtől vesszük majd igénybe a vízszerelő segítségét, de addig is elől tartjuk a telefonszámot, mert a gáz és fűtés esetében is kompetensek és így a fűtési szezon végeztével lehet, hogy rendbe kéne tenni 1-2 dolgot a rendszerben. Ha így lesz és túl leszünk rajta, akkor azt is mindenképpen megírom itt nektek, de addig ti se habozzatok őket keresni, ha csőtörés van, vagy dugulás, vagy csak valami vizes munkát kell otthon elvégezni, amibe nem mertek beleugrani egymagatok.