Nem volt elég az építkezés, még a fogam is megfájdult

Aki manapság építkezésbe kezd, igencsak nagy fába vágja a fejszéjét. A folyamatosan dráguló alapanyagárak mellett még a munkaerőhiánnyal is nap mind nap szembesülni kell. De az élet nem áll meg attól, hogy egy kicsit döcög. Mi már épp a szigetelés fázisába jutottunk, miközben a belső munkálatok is javában zajlottak, mikor egy durva fogfájás kezdte beárnyékolni a napjaimat.

Szerencsére hamar jött a segítség, az egyik barátnőm ajánlotta a fogorvosbudapest.info-t, ahol biztosan jó kezekben lehetek. Ő legalábbis már évek óta hűséges páciens, nekem meg még időm sem volt a fővárosba költözés után fogorvost keresni. Különösen mióta elkezdtük az építkezést, olykor a mindennapok teendőire is alig tudtam időt szakítani. Hát igen, vélhetően ezért kezdett el szuvasodni a fogam is, de utólag már nem tudok mit tenni vele. A barátnőm ódákat zengett a Fogorvos Budapest csapatáról, mondta, hogy nagyon kedvesek, nagyfokú szakértelemmel és türelemmel a páciensek iránt. Hogy alapvető fontosságúnak tartják, hogy a páciensek megtartsák fogaikat és a legjobb megoldásokra törekednek.

Így én is hozzájuk fordultam és szerencsém volt, mert a fogtömés megoldotta a problémámat. A fogtömés után fájdalom pedig elenyésző volt ahhoz képest, amit a gyulladt foggal átéltem. A gyökérkezelés volt az, ami megoldotta a problémámat.

Ettől is úgy rettegtem, mint a tűztől, de nem is volt olyan vészes, mint gondoltam. Nagyon tetszett egyébként, hogy előre tudtam tájékozódni a fogászatot érintő kérdésekben a fogorvosbudapest.info weboldalán. Így azt is megtudtam, hogy a fogtömés után fájdalom természetes, mint ahogy a foghúzás utáni fájdalom is az. Egy pár nap alatt ezek elmúlnak és utána nyugodtan, önfeledten élvezhetjük az életet.

A fogtömés után fájdalom az esetemben is megjelent, de szerencsére nem volt sem erős, sem tartós, pár nap alatt el is múlt. Azóta én is mindenkinek a Fogorvos Budapest csapatát ajánlom, mert most már én is maximálisan megbízom bennük. Profik, kedvesek, türelmesek, és igazán korrektek.