Házfelújítás előtt korszerű hőszigetelést és napelem rendszert álmodtunk meg magunknak

Amióta csak megvettük a felújítandó kertes házat a város szélén, minden gondolatunk és energiánk a munkálatok körül forog. A korszerű otthon kialakítása számunkra az elsődleges szempont, ezért a legmodernebb hőszigetelő módszerek közül válogatunk, igyekszünk megfontolt döntést hozni, ezért több szakembernek is kikérjük a véleményét, ismerősöket is megkérdezünk és a neten is sokat böngészünk a különféle házfelújítós témákkal kapcsolatosan.

Egy ilyen alkalommal kerestünk rá a “Napelem rendszer családi házra 2021-ben” kifejezésre is, amely egy érdekesnek tűnő oldalra vezetett bennünket. A honlapon felugró ablak tudatja, hogy ingyenesen vehető igénybe a helyszíni felmérés, azaz hogy alkalmas-e a házunk napelemek telepítésére.

Mindehhez csupán elég a tervezett telepítés helyét megadni megyei szinten, ezen felül a keresztnevünket, e-mail címünket és telefonszámunkat (az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak elfogadása is szükséges a folyamat véglegesítéséhez). Emellett ajánlatkérő űrlap segítségével is fel tudjuk venni a kapcsolatot a céggel, illetve maga az oldal is rengeteg hasznos információt tartalmaz. Az árakról, a telepítés folyamatáról és a napelem inverterekről is olvashatunk.

A 3 kW-os napelem rendszerektől egészen a 20 kW-os rendszerekig információt kapunk arról, mitől függ az árazásuk, illetve adott feltételek mellett melyik rendszer az, amelyben gondolkodnunk érdemes.

Ha a te figyelmedet is felkeltette az oldal, ahová a “Napelem rendszer családi házra 2021-ben” keresőkifejezés segítségével kerültem, kattints a linkre! Mi biztosan a napelem mellett döntünk majd.