Emelkednek az energia- és benzinárak, de akkor mi lesz a szórakozással?

Nehéz időszak jön ránk – ezt mondják. Az olajtól a gázig minden drágul a világban, mi ezért bele is vágtunk az “elővigyázatos projektekbe”. Először a házunk teljes újraszigetelésébe fogva, hogy mindenféle lehetséges rezsikiadáson így is spóroljunk, és még nem állunk le. Mindez nem olcsó, de a nyaralásról sem akarunk lemondani.

balatonpro.hu

Szerencsére, a balatonpro.hu-nak köszönhetően nem is kell! Szerettünk mindig külföldre, főleg valamelyik tengerhez utazni. Azonban a balatonpro.hu pótolni tudja, sőt még fokozni is ezt az élményt mindenki számára. Akár több napos vitorlás túrára is elvisznek minket a Dunántúl ékkövének számító Balatonon, amit amúgy is nagyon szerettünk mindig, de úgy voltunk vele, pont ez a kikötős, tengerparti hangulat hiányzik nekünk onnan.

Ekkor még nem tudunk a balatonpro.hu-ról, így kicsit el is ment mellettünk a valóság. Ennek a cégnek ugyanis önmagában akkora flottája van, hogy mindenki kicsit hátrahőkölhet a hajóik listáját látva és böngészve, a websitejukon.

És mindenféle igénynek megfelelően szolgálatba állítják azokat. Elvisznek ilyen téren szűz turistákat kapitánnyal sétahajózni, horgászni, de oktatnak is vitorlázást, ezért bérelni is tud bárki, és mint írtam, több napot is lehet velük a vízen tölteni, mert csúcsfelszereltséget biztosítanak a fedélzeten! Kényelmes alvókabinok, kikötői büfé, szórakoztató és XXI. századi fedélzeti felszerelés, kaland a javából! De kényelmes, luxuskaland, ha úgy esne jól.

Megvan tehát a nyári program! Idén először kihagyjuk a külföldet, mert már van miért. Már van valami, ami ezt az élményt is pótolni tudja, így nem kell lemondanunk a szükség oltáránál a kikapcsoló, élményszerű élvezetes pihenésről – köszönjük balatonpro.hu!